Poker na Facebooku

Peter Eastgate

Ime: Peter Eastgate

Lokacija : Odense , Danska

Zarada : 12,223,798 $

Osvojenih Turnira : 2

WSOP Narukvice : 1

Godine : 24

Pro Rank : 4.

Technogenics
Pokerstars recenzija

Pokerstars recenzija

PDF Ispis E-mail

 

Rezime (Procijenjeno 9 od 10)

Pokerstars

S nekoliko desetaka tisuća igrača, PokerStars je daleko najveća online poker stranica. Veće ne mora uvijek biti i bolje, ali je PokerStars taj slučaj. Savršen protok igrača pruža igraču najveći izbor različitih igara. Dosadio je Hold'em? Da li ste bolji u drugim igrama? PokerStars je vjerojatno najbolje mjesto za pronalaženje neke Omaha, 7-stud, Draw, Horse, ili Hose akcije. Kombinacijom svega toga sa programom koji je vodeći u industriji i izvanrednim korisničkim servisom, dobiti ćete recept za uspjeh. Jedina mana PokerStarsa je što privlači najbolje igrače na svoje stolove (uključujući tebe). Međutim, to ne sprječava PokerStars da i dalje bude zlatni standard za online poker stranice.

Izbor Igara (Procijenjeno 10 od 10)

Za cash igre, PokerStars je lider. Možete pronaći igre za sve oblike pokera na dohvat ruke, od Hold'em do Horse. PokerStars nudi široku paletu limita za svaku veličinu bankrola. Tek započinjete? Možete igrati doslovno najsitniji poker dok vaše umjeće i bankrol rastu. Ili ste možda sljedeći Patrik Antonius koji je u potrazi za visokim limitima? PokerStars daje limit i no-limit igre do $ 1000/2000 i $ 200/400 Blind, respektivno. Turniri vas zanimaju? PokerStars ima najveće turnire u ponudi. Također, i u njihovim cash igrama, Pokerstars nudi raznolikost koja će zadovoljiti vaše potrebe. Tražite brzu nadopunu? Probajte njihove Sit & Go turnire, koji startuje od 1 $ uplate i srednje uloge, pa sve do $ 2.000. Imate samo jedan sat (ili manje)? Uzmite turbo Sit & Go koji vam daje puno uzbudljive akcije. U potrazi za multi-table slavom? PokerStars nudi i to. Uplate počinju od 0.50 $ koje vam omogućuju da provjerite svoje mogućnosti prije ulaska u prestižni nedeljni 215 $ Sunday Million, koji ima garantirani nagradni fond od $ 1 milijun! Nemate novac za uplatu? PokerStars nudi veliki broj satelit turnira za mnoge od najvećih događaja, uključujući i Sunday Million, pa čak i WSOP.

Kvaliteta igrača (Procijenjeno 6 od 10)

Sa ogromnim brojem igrača koji PokerStars privlači, konkurencija varira. Na nižim limitom, natjecanje je puno igrača za koje se može reći da su PokerStars oglas vidjeli na televiziji i poželjeli da isprobaju svoju vještinu u poker. Međutim, kako se povećava limit, naći ćete neke od najjačih igrača na Internetu, koji igraju, zbog sjajnog iskustva koje Pokerstars pruža. Svaki pojedinac će morati procjeni hoće li ili neće ući u borbu s snažnijim protivnicima u odnosu na protivnike na ostalim poker stranicama.

Softver (Procijenjeno 10 od 10)

PokerStars nudi vodeći softver u industriji. On omogućava da svaki igrač prilagoditi softver tako da odgovara njegovim potrebama. Igrači koji igraju više stolova se mogu radovati. Stolovi koji lako mijenjaju veličinu su upravo dodati u softver. Osim toga, daje mogućnost Tile i kaskadnih stolova koji povećava ugođaj na monitoru. PokerStars također omogućuje igraču da sačuva prilagođeni izgled, tako da ne mora gubiti vrijeme svaki put kad sjedne za novi stol. Ovaj softver omogućava glatku, brzu i igru bez grešaka.

Grafika (Procijenjeno 8 od 10)

Grafika stolova je također prilagodljiva. Pokerstars nudi nekoliko tema za obje pozadine stolova kao i za dizajn karata. Svakom igraču je također dozvoljeno da besplatno učitati svoju osobnu sliku. Lobby dizajn je jednostavan, ali ugodan za korisnike. Standardne keš igre i turniri su prikazani jednolično. Značajni turniri se daju u posebnim bojama, bilo da su rebuy, garantirani, ili neke druge posebne strukture.Pokerstars

Profitabilnost (Procijenjeno 7 od 10)

PokerStars nudi jaču konkurenciju nego ostale stranice. Međutim, s dobrom selekcijom igara, može još uvijek biti profitabilna (kao u svakom poker). PokerStars nudi mali depozit bonus od 100% do $ 50. PokerStars nudi periodične Reload bonuse. Oni se čiste na taj način što se sakupljaju Frequent Player Points (FPP bodovi). Za igrače koji igraju male limite, ovaj limit je donekle težak za čišćenje, jer vi samo možete zaraditi FPP bodove u keš igrama ako rake dosegne $ 0.40. Međutim, ako planirate igrati turnire, ovo u suštini vraća bonus 100% od dijela tvojih turnirskih uloga. Srećom, ovi FPP bodovi imaju vrijednost nezavisno od bonusa. Možete ih koristiti u PokerStars FPP prodavaonici kupiti razne predmete uključujući odjeću, pribor za poker, elektroniku, poklon bonove, upisnine za velike turnire, kao i gotovinu.

Učlani se klikom ovjde i uzmi svih 600 Eura bonusa! 

 

 

 

 

 
Prijavite se kako biste primali naše najnovije super poker ponude i novosti izravno na vaš mailonline poker