Poker na Facebooku
Bwin poker recenzija

Bwin poker recenzija

PDF Ispis E-mail

 

Rezime (Procijenjeno 8 od 10)

Kako se online poker industrija kreće kroz razdoblje razvoja i širenja, sajtovi kao što je bwin vode na tom putu. Ne baš ljepi dizajn kao i poprilično loš softver su glavne mane Bwin sobe odnosno cijele ogame mreže. No najbolja stvar na ongame mreži kojoj je vlasnik Bwin su preloši igrači. Večina prometa dolazi sa kladionica pa potraga za lošim igračima nije teška.

Izbor Igara (Procijenjeno 9 od 10)

bWin-ov izbor igara je jedna od oblasti u kojoj se ističe sa mnoštvom igrača i postojanjem i korektnošću svake veće igre. Opcije cash igre uključuju limit, pot limit i no-limit Texas Hold'em, regularan i Hi / Lo 7-card stud i Omaha, pa čak i 5-card draw. Svaka od tih igara je dostupna na prilično visokim limitima, na primjer, limit Hold'em sve do $ 500 / $ 1000 i NL do $ 50 / $ 100, iako postoji relativan nedostatak igre za igrače nižih limita 25c/50c. Jedna od jedinstvanih mogućnosti na bwin je opcija postavke privatnih igara, bilo cash ili turnira. Turnirska igra u cjelini je jednako raširena mada opet malo više restriktivnijeg raspona uplata od nekih drugih poker soba. Planirane igre pružaju više mogućnosti igračima nižih uloga nego na sajtu generalno sa nekoliko besplatnih, $ 1 i $ 2 turnira izmešanih, iako većina počinje od 5 dolara, pa sve do $ 1000. U okviru ovih postoji dosta maštovitosti i raznolikosti u smislu re-buy, nagradnog fonda, i satelita, uključujući mnogo WPT događaja. Ovim događajima se može pristupiti kroz ogroman izbor sit-and-go turnira, gdje je većina igrača nižih uloga privučeni vjerojatno zbog brojnih $ 1 igara koji postoje. Među vrlo malom broju slabosti koje postoje na bwin u smislu izbora igara je nedostatak ne-Holdem turnira i možda nedostatak multi-table ne-satelitskih igara ali, ako su ovi detalji dovoljni da vas isključiti, onda se može reći da trošite puno dobrog vremena za igranje pokera na razmišljanje o tome.

Kvaliteta igrača (Procijenjeno 6 od 10)

Kvalitet igrača veoma liči na druge manje kvalitetne sajtove sa relativno manje prometom igrača - to je veoma nizak kvalitet igrača. Mnogo atraktivnih aspekata sajta u kombinaciji s pogodnostima za igrače koji su spremni uvećavati bankrol, čine da se malen i broj jakih protivnika može pronaći ovdje. To se uglavnom može reći za cijeli sajt mada se svakako kvaliteta povećava povećanjem uloga na koji se igra. igre niskih uloga su ovdje sastavljene od neobično visoke koncentracije loših igrača, koji ovaj sajt koristiti kao dobar alat za povečavanje bankroola. Nevjerojatan broj slabijih igrača najvjerojatnije će se naći u besplatnim i turniri niskog uloga ali, pošto broj igrača na ovim turnirima doseže četvorocifren broj, slabost igrača je irelevantna jer svakako nema toliki broj slabih igrača. S bolje strane, kvaliteta igrača će privući puno više igrača raznih standarda.

Softver (Procijenjeno 5 od 10)

Softver na bwin je, opet, ispod onoga što se smatra prosekom ili industrijskim standardom. Osnovni postupak instalacije je gladak i jednostavan kao što se očekuje i postoji nekoliko originalnih ideja koje su specifične za sajt. Primjer toga uključuje online, opciju igre bez učitavanja, verzija sajta za mobilne telefone i odlična internet podrška kao što su info baloni koji se pojavljuju kada pokazivač pređe preko određene lokacije sučelja. Glatkost i jasnoća njihove igre je ispod razine na ostalim poker sobama. Chat mogućnost je također izuzetno dobra. Svaki aspekt glavnog korisničkog sučelja pokreće učinkovito i kombinira sve potrebne opcije, kao što je brz pristup online podršci, mogućnosti nalaženja igrača i stolova i informacije o svakom stolu kao i svakom igraču na tom stolu. Tu je i mogućnost bilješki o svakom protivniku. Jedna od neznatnih slabost je također nespretan pristup računu i informacijama blagajne, iako se mora naglasiti da to nije prevelik problem. Multitablanje – igranje večeg broja stolova je također malo nezgodno no do 6 stolova može se igrati bez večih problema a za veči broj pripremite i jako računalo.

Grafika (Procijenjeno 6 od 10)

Čini se da postoje dva načina na koje online poker sajtovi prilaze dizajnu i izgledu, bilo na zabavan ili stiliziran načun. bwin-ov sigurno spada u drugu od tih dviju kategorija, i vjerojatno je na njenoj sredini. Glavni sučelje je uglađeno i originalno, ali u konačnici vrlo koristno, dijeleći 'Ring Igre' i 'Turnir' i dijeleći ih na dobro organiziran i atraktivan način. Bwin-ova grafika stolova pokušava i postiže visoku razinu realističnosti, trodimienzionalnih animacija, težeći da prenese realnu atmosferu u kasino. Sve, od izgleda dilera za stolom do dobro uklopljene okoliša, doprinosi takvom osjećaju i zato je ugodno za igru. Uprkos velikom stupnju realističnosti i personalnosti u animiranju, ni jedan igrač nema mogućnost izbora lika koji će koristiti, to će zavisiti od mjesta na kojem sjedi. To je šteta jer to znači da je svaki stol na kojem se igra na bwin identičan u svakom pogledu.

Profitabilnost (Procijenjeno 10 od 10)

Za igrače niskih limita bwin se može smatrati odličnim mjestom za igru, ali što je ulog veći preko nl 200 , to je sve teže napraviti novac. Protivnici na nižim novoima nisu uopće teški, ali se ipak naleti na ponekog dobrog regulara. Ako ste u potrazi za treningom protiv čvrstih protivnika za igru na srednjim i visokim ulozima, onda je bwin nije pravo mjesto za vas. Međutim, ako ste u potrazi za slabijim igračima, onda treba da ih potražite na Bwinu tj. Ongame mreži.